BOUWSERVICE HOFMAN
vakkundig en goed zoals het moet

Recensies

Michel Dreessen
17-06-24 11:24:42
Vakkundig voegwerk geleverd aan gevel. Goed advies over hoe de klus aan te pakken en wat wel en niet te doen bij het type baksteen. Erg tevreden.
Monique Knobbe
06-11-22 19:11:09
Daar we onverwacht een huis aangekocht hadden zochten we met redelijke spoed een goede aannemer die ons kon helpen met een verbouwing. Bert en Mick konden ons gelukkig helpen om een kantoor gelegen in de naastgelegen garage om te bouwen tot slaapkamer. Gaandeweg het traject hebben ze ons nog geholpen met andere klussen en hadden telkens hele goede tips en adviezen voor ons. Echt super fijn en alles altijd netjes volgens afspraak. Top! De werkzaamheden zijn secuur en compleet naar onze wens uitgevoerd, we zijn er ontzettend blij mee! We hebben beide heren direct gevraagd om ook onze badkamer te verbouwen. Wij kunnen Bert en Mick van harte aanbevelen!
Leon Peters
19-12-21 00:13:27
Bert en Mick hebben wij ons de garage opgeknapt, een tuinkamer gemaakt, het schuurtje vernieuwd en de keuken verbouwd. Wij zijn enorm tevreden, wat een top team. Alles volgens afspraak gemaakt met veel tips. Ben je op zoek naar een aannemer, dan zijn zij zeker een aanrader. Bert en Mick, nogmaals bedankt 👍
Marjo Marjo Stijns
09-12-21 20:31:27
Nadat we in juli last hebben gehad van wateroverlast hebben we Bert en Mick ingeschakeld om ons huis te herstellen omdat ons huis veel schade had opgelopen door het water.
We zijn zeer tevreden.houden zich aan de afspraken. Werken netjes en het eindresultaat is zeker naar wens.
Kim Vanderheijden
17-09-21 14:40:26
Bert en Mick hebben bij ons een nieuw, spits dak met 2 dakkapellen geplaatst. Tevens is er aan de zijkant van het huis een aanbouw geplaatst. Daarnaast hebben we van ons gehele huis de voegen laten vernieuwen en de stenen laten impregneren. Al met al zijn ze dus een flink aantal weken bij ons geweest. Ze zijn vriendelijk, netjes en altijd behulpzaam. We zijn zeer tevreden over hun manier van werken, communiceren èn eindresultaat! Top!
Tonen: 5  10